martes, 14 de diciembre de 2010

Hotel Palacio guevara

En aquest primer article vull centrar-me en l’hotel Palacio Guevara que és un dels sis hotels que té Bucolic. Aquest hotel ha estat el primer de la cadena, i crec que és dels que m’agrada més, ja que, tinc un bon record de la infància.

Aquest hotel està situat concretament a Treceño, un poblet petit de Cantàbria rodejat de muntanyes que està a 64 km de distància de Santander.
Antiguament era un Palau que data del 1713 i que ha estat restaurat per ser l’hotel Palacio Guevara. I el que encara el fa més especial és la seva decoració adient a l’ambient i la història d’aquest.
És un hotel petit, però tot i així, té tres estrelles, i per tant, suficients comoditats com per gaudir d’una estància magnífica a les terres de Cantàbria on es respira un aire molt fresc i tranquil.


A part de tenir serveis d’allotjament, aquest hotel consta d’altres serveis com són:

El primer, que el caracteritza, tant aquest hotel com els altres cinc, és la gastronomia, ja que, és la típica de la terra. Es basen en la cuina de Cantàbria, és a dir, en plats tradicionals i compten amb uns cuiners magnífics. Tenen el restaurant obert a tots els públics, és a dir, no només a la gent allotjada a l’hotel. I per tant, no és només conegut com per l’excel•lent servei d’allotjament sinó també pels plats que ofereixen.

A part d’això, també realitzen banquets per a festes, com: casaments, batejos, aniversaris... Per això, consta d’un edifici apartat de l’hotel que comunica amb el jardí, que decoren i organitzen per realitzar les festes. Aquest edifici, és bastant gran, ja que, hi caben més de 300 persones i quan realitzen una festa tanquen l’hotel, per tal de centrar-se només en la festa i d’aquesta manera, disposen de l’hotel per si els convidats desitgen allotjar-s’hi.


Per aquells que sempre volen més, aquest hotel forma part del “Club de Calidad Cabtabria Gran Reserva”. I aquest club consta dels millors 49 allotjaments i 5 restaurants de Cantàbria.
L’únic inconvenient que té aquest hotel és que no té ascensor, ja que, és un edifici històric i no han aconseguit posar-ne.




Personalment, crec que és una bona experiència visitar aquest hotel, tant per la seva caracteritzada decoració, com per l’ambient familiar que s’hi respira, al ser un hotel petit. Com per la tranquil•litat, ja que, crec que és un bon lloc per descansar-hi sobretot per gaudir les vistes que té Cantàbria. A part d’això, crec que els preus que tenen són raonables i assequibles per a qualsevol públic.

La web de l'hotel és la següent: http://www.palacioguevara.com/

4 comentarios:

  1. Molt interessant!:D Estaria molt bé anar-hi alguna vegada a veure'l en directe!

    ResponderEliminar
  2. M'agrada aquest hotel, ja que és com "campechano"!
    Però en quant a preus que tal??

    ResponderEliminar
  3. Bueno, pensa que té la categoria de 3-4 estrelles i els preus són una mica alts, però crec que són prou raonables.
    A més a més, tenen diferents tarifes segons les temporades.
    si vols saber més sobre els preus, pots entrar a la seva web.
    http://www.palacioguevara.com/

    ResponderEliminar
  4. Gracias Mariona por la información que has ofrecido sobre nuestro establecimiento. Comentaros que el hotel pertenece a Bucolic Hoteles, una cadena de hoteles con encanto que tiene ya 5 establecimientos en Cantabria y uno en Soria. Para más información al respecto, así como tarifas oficiales y promocionales, podeis visitar www.bucolic.es

    ResponderEliminar