martes, 28 de diciembre de 2010

Casón de la Marquesa

El segon hotel que forma part del grup Bucolic és l’anomena’t Cason de la Marquesa.

Aquest hotel està situat a Las Fraguas, justament a mitja hora de Santander, on es va gravar la pel•lícula de “Los otros”, per tant, podràs gaudir d’un passeig pel petit poble de Las Fraguas i passejar pels voltants del palau on es va rodar la pel•lícula.

A part d’això, aquest hotel és perfecte per estàncies, sobretot, a l’estiu, ja que, disposa de piscina pròpia i un jardí força extens on poden gaudir els més menuts i descansar els grans.


Pel que respecte a l’estructura de l’hotel, en un principi començaren amb la reestructuració d’un palau i el van convertir en un hotel, i posteriorment, l’han ampliat construint una nova estructura a la part posterior ( Com es pot observar a la foto).
L’interior de l’hotel, està molt ben distribuït, ja que, disposa de diferents sales d’estar, amb televisió incorporada i sofàs. I consta d’una barra oberta per a qualsevol públic, juntament amb les respectives habitacions. A part d’això, la seva decoració també és molt exclusiva i particular, ambientada amb l’estructura de l’hotel.

Com vaig comentar en l’anterior article, el que caracteritza molt també a aquest hotel és la part de restauració, ja que, disposen tant de menú com de carta i està obert per tots els públics, tant el bar com el restaurant. I el tipus de menjar és tradicional de Cantabria, per tant, podràs gaudir d’exquisits plats típics de la terra.

En aquest hotel també hi ha la possibilitat de celebrar festes, banquets, casaments... com en el Palacio Guevara. Es posa una extensa carpa a l’exterior, es decora tot per l’event i preparen l’hotel per oferir els millors plats i serveis.


Recomano aquest hotel, ja que, a part de tot el que explicat anteriorment, té un ambient molt familiar i és perfecte sobretot per relaxar-se, però també per gaudir de la capital de Cantabria (Santander) on s’hi troben moltes activitats rurals i moltes coses per a visitar i a par d’això, gaudiràs de l’ambient de Cantabria i dels petits poblets que s’hi troben dins com Las Fraguas, on la gent és encantadora i t’hi sentiràs com a casa.



Si voleu saber més d’aquest hotel podeu entrar a la seva web que és: http://www.casondelamarquesa.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario