viernes, 7 de enero de 2011

Palacio de Caranceja

En aquesta publicació parlaré d’un dels altres hotels que forma part de Bucolic, que és l’hotel Palacio de Caranceja.
Per començar, aquest hotel és del mateix estil que els dos anteriors, ja que, continua amb l’ambient familiar i rural propi de Cantàbria.

L’hotel està situat a Caranceja, d’aquí ve el seu nom, que anteriorment era un palau del S. XVII que ha estat restaurat, mantenint l’ambient de l’època, com en els dos anteriors hotels. Consta de dos edificis separats, amb 11 habitacions, cada una decorada d’una manera diferent i especial.




Crec que el que caracteritza molt aquest hotel, a part de, la restauració i el servei que és excel•lent, com en tots els hotels de Bucolic,  és que compte amb un ampli jardí, ben cuidat i adient per gaudir de la tranquil•litat i les vistes de Caranceja i a part d’això si el client ho desitja també hi ha un apartat per a jugar a golf.
Pel que respecte als voltants de l’hotel, Caranceja és un poblet petit i mol acollidor, on s’hi pot passejar sense problemes, ja que, és molt tranquil. A part d’això, a prop també s’hi troba el Parc natural Saja-Besaya i a pocs minuts per autovia s’hi troben pobles com San Vicente de la Barquera, Comillas o Santillana del Mar.



Personalment, crec que és un hotel molt maco i molt acollidor, crec que té com algo especial que el fa diferent dels altres, m’agrada molt i crec que és perfecte per relaxar-te i sobretot gaudir de l’ambient de cantàbria i fins i tot del mateix hotel.



Si esteu interessats en aquest hotel, aquí us deixo la web: http://www.palaciocaranceja.com/

2 comentarios:

  1. Fa un parell d'anys vaig estar a Santander i vaig fer una escapada per Santilla i per Comillas.
    Els paisatges del nord són únics.

    ResponderEliminar
  2. Són preciosos, a mi m'encanten. És un lloc perfecte per relaxar-te. Comillas és molt maco també!

    ResponderEliminar