domingo, 16 de enero de 2011

Palacio Torre de Ruesga

L’hotel està situat a Valle, exactament al municipi de Ruesga. Com en els anteriors hotels, antigament va ser un palau construït l’any 1610. I ha estat restaurat mantenint l’ambient del Palau. I personalment, crec que aquest hotel està restaurat d’una manera diferent, de manera que sembla que estigis verdaderament en els inicis de l’hotel.




L’hotel consta amb deu habitacions dobles i cinc cabanyes suite. Compte amb piscina pròpia i està rodejat d’un paisatge natural encantador. Per tant, pots gaudir de les magnífiques vistes dels paisatges de Cantabria, i d’esports com senderisme, bicicleta de muntanya...
A part d’això, a prop de l’hotel passa el riu Asón on s’hi pot gaudir de la pesca, ja que, és permès pescar. I també hi ha diferents camps de golf, per aquells que volen practicar-lo, per als voltants de l’hotel.
I com no!! La restauració és exquisida com en tots els hotels de Bucolic, compte amb bar i restaurant obert a tots els públics i també s’hi poden celebrar festes, com bodes, banquets, aniversaris...


Una curiositat és que, per sant Valentí tenen una tarifa especial, que surt mol a compte, ja que, pots gaudir d’una nit espectacular, en les magnifiques habitacions i serveis que ofereixen al voltant dels paisatges de Cantàbria.



Espero que disfrutin d'aquest hotel. Val mol la pena!!

Si voleu saber més sobre aquest hotel, us deixo la Web aquí: http://www.hoteltorrederuesga.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario