martes, 18 de enero de 2011

Mirador de Lanchares

L’hotel Mirador de Lanchares és una edificació de fa més de 150 anys d’antiguitat i posteriorment, com en els altres hotels ha estat restaurada per poder ser l’hotel rural que és avui en dia.



Aquest hotel, és poder dels més diferents ,ja que, aparentment no té un jardí molt gran com en altres i no està directament envoltat de muntanyes i paisatges naturals, sinó que està ven bé al mig de Lanchares un poblet petit de Cantàbria.  Això també és en part perquè ha estat dels últims hotels en construir-se.  Tot i així consta amb un magnífic jardí per a gaudir de l’estància, 10 habitacions i una suite. I com no, amb un magnífic servei i exquisida cuina.


Per tant, crec que també és important destacar la magnífica cuina pròpia de Cantàbria, ja que, compten amb menú diàri i carta. Són plats que s'han de tastar, ja que, estan molt bons!
A part d'això, també és molt maco el poble de Lanchares, per donar una volta i veure els paisatges. I si es vol visitar Santander o altres pobles, Lanchares està ben situat de manera que amb una mitja hora aproximada estas als llocs més coneguts i visitats de Cantàbria.

I com podeu veure mantenen l'estructura rural de l'hotel a les habitacions, on et sentiras com a casa!

Aquí us adjunto una foto de l'entrada de l'hotel.


El que crec que destaca més d’aquest hotel, a part, de que t’hi sentiràs com a en casa, potser és la quantitat d’activitats que pots realitzar pels voltants com per exemple golf, recorrer camins rurals, practicar esports rurals, pesca, ski, activitats acuàticas... És un molt bon lloc per gaudir d’aquestes activitats, de Cantàbria i d’una magnífica estància.

Si esteu interessats en saber més sobre aquest hotel, aquí us afageixo la web: http://www.miradordelanchares.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario