miércoles, 19 de enero de 2011

Posada Real Santa Quiteria

Finalment, L’hotel Posada Real Santa Quiteria és l’últim hotel que composa el grup Bucolic. Però aquest encara no l’he visitat i per tant, quan el visiti us faré un petit resum de què m’ha semblat. Tot i així, m’han parlat molt bé d’aquest hotel. I tots els hotels del grup Bucolic, són excel•lents, tant en serveis, com en qualitat, restauració... I tots els altres que he visitat m’han encantat. Tots tenen alguna cosa que els fa únics, per tant, aquest no crec que sigui menys.

Pel que respecte aquest hotel, es troba a Somaén, un poble molt petit de Sòria. És un hotel encantador, perquè té molt bones vístes i està situat en un ambient molt tranquil.
Si voleu saber més sobre aquest hotel us adjunto la web i fotos. De totes maneres si voleu saber més sobre aquest hotel podeu entrar a la web i enviar les preguntes que tingueu.

http://www.posadasantaquiteria.com/



 
Espero que algun dia visiteu algun dels hotels que he anat comentant, i que hem digueu que tal us ha semblat. No us arrepentireu d’haver-los triat. Crec que és una experiència que mai s’oblida. Tant per la millor estància a l’hotel, com per l’encant dels paisatges i les diferents coses que té Cantàbria per a visitar.

1 comentario:

  1. Hola!
    He llegit totes les teves entrades, dels hotels en que has estat quin em recomanaries? Tenint en compte tant els serveis i les instal·lacions dels hotels com la zona turística i el preu.
    Gràcies!

    ResponderEliminar